2392033252 Αγίου Νικολάου 41, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη shipping-services@hotmail.com
hero image
ΔΟΝΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ναυτιλιακές υπηρεσίες Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη

______

λίγα λόγια για το γραφείο μας

Το γραφείο διεκπεραιώσεων με την επωνυμία Ναυτιλιακές & Αλιευτικές Υπηρεσίες ΔΟΝΤΣΟΣ Ε. Χρήστος και έδρα την οδό Αγίου Νικολάου 41 στην Νέα Μηχανιώνα ξεκίνησε την λειτουργία του την 20-02-2020.

Οι δραστηριότητες της Επιχείρησης είναι:
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
 ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ-ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ
 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ

 

Αναλαμβάνονται κάθε είδους υποθέσεις- εργασίες σχετικά με

Α) Μεσιτείες-αγοραπωλησίες πλοίων και σκαφών αναψυχής-Αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό σε συμφέρουσες τιμές της αγοράς και κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον πελάτη.
Β) Υπηρεσίες Νηολόγησης –Μεταβίβασης πλοίων και σκαφών αναψυχής καθώς και έκδοση αδειών από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τις λοιπές υπηρεσίες (Λιμενικές Αρχές – Δ.Ο.Υ ΠΛΟΙΩΝ -ΝΑΤ κ.λ.π)
Γ) Υπηρεσίες Διαγραφής πλοίων και σκαφών αναψυχής από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τις λοιπές υπηρεσίες (Λιμενικές Αρχές – Δ.Ο.Υ ΠΛΟΙΩΝ -ΝΑΤ κ.λ.π)
Δ) Επιθεωρήσεις – έκδοση Εγγράφων-πιστοποιητικών αξιοπλοΐας πλοίων σε συνεργασία με τους Νηογνώμονες και τις Λιμενικές Αρχές του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Ε) Ναυτιλιακά θέματα- υπηρεσίες προς τον Πολίτη με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τις λοιπές υπηρεσίες (Λιμενικές Αρχές – ΝΑΤ κ.λ.π) που αφορούν την αλιεία την ναυτική εκπαίδευση, την Ναυτική εργασία, τον θαλάσσιο Τουρισμό και τις ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.
ΣΤ) θέματα- υπηρεσίες προς τον Πολίτη με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (Εποπτείες αλιείας κ.α) σχετικά με την επαγγελματική αλιεία- επιδοτήσεις -προγράμματα- αποζημιώσεις κ.λ.π αλλά και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τις Λιμενικές Αρχές.